.

EKSKLUSIF!! MENJAWAB ANALISIS PAKAR VIDEO ANUWAR YANG BAHALOL!!



rujuk video di atas, skang gua nak jawab satu analisis bangang oleh seekor beruk peliharaan pANWARdikutty yang nak tunjuk dia terrer sangat pasal video... nak buktikan pANWARdikutty difitnah kejam oleh UMNO-BN la kononnya!

imej dalam video tu lu dah touch-up blurkan pakai photoshop bandingkan dengan imej asal kat bawah tu. what do u expect dengan hasil rakaman cctv? high definition vevo?


apekejadah nak tengok rakaman tilam dan bantal je?? sure la diorang cut supaya penonton tak buang masa.

imej bayang dalam gambar di atas juga lu dah touch-up pakai photoshop, bandingkan dengan imej asal kat bawah. ada 3 sumber cahaya pasal kat hotel ade banyak lagi lampu tambahan macam lampu tidur etc, walaupun lampu utama sudah dipadamkan. atau lu tak pernah tido kat hotel??? kadar kegelapan berbeza bergantung kepada jarak objek dari sumber cahaya.


iye ke fizikal berbeza? iye ke dada lebar? iye ke perut terlalu buncit? beberapa imej di bawah tidak dirakam menggunakan spycam yang mempunyai fish-eye effect. kalo rakam pakai spycam sure akan kelihatan lagi buncit. nantikan pendedahan video pasal perut anwar diblog 1peluru bila gua free sket!


hahahaaa... wajah pelaku samar2 tapi tubuhnya tidak???? abis tu apehal lu punya 'night vision' sampai tie ds najib & bendera malaysia kat belakang pun nampak samar2 jugak??


neraka apakah yang lu maksudkan lampu sebegitu terang tidak disedari oleh pelaku2? lu ingat diorang nak main wayang kulit ke apa?

datuk eskay gunakan remote-control tu mungkin untuk mengubah suhu aircond atau memperlahankan volume tv dalam bilik tersebut. anuwar tu bukan ambil remote-control, pasal dia hala ke arah yang berbeza. dia hala ke arah lampu... dia tengok time kat jam omeganya kott! gua ingat itu la kali terakhir dia dapat menatap jam omega kesayangannya, kesiannnn!!

jadi bagaimana lagi beruk2 pentaksub aljuburi cuba nak nafikan itu anughairah tuhan untuk mereka? sudah2lah... sekarang ni bukan lagi zaman LAWAN TETAP LAWANNN!! tapi MENGAWAN TETAP MENGAWAN!!

video asal boleh disaksikan di sini (klik!)

MENJAWAB SATU LAGI 
ANALISIS BAHALOL 

19 das tembakan!:

Anonymous said...

good job,buudakk pandikuty tu inngat org bodoh boleh percaya apa yg dia explain pasal v tu

pak jabit kg pisang said...

kena jawab pun ikut cara bahalol....taksub giler mamat ni ngan anwar....otak dah beku....agaknya kalau anwar suruh tonggeng...sanggup mamat ni menonggeng!.....

Sudir said...

Ko jangan lupa.. analisa tu dibuat oleh seorang pakar CIA .. CIAlan Harami.. hauhauhau

Anonymous said...

Hati dah gelap, macam2 alasan yang keluar. Bayangkan kalau takde video amoy tu, apa agaknya alasan dan hujan mereka. Video yang jelas pun dituduh konspirasi.

Inilah sebenarnya bala yang Allah turunkan kepada mereka sehingga tak nampak kebenaran.

Pentaksub anwar memang bodo mcm cipan. Klu anwar tunjuk taik dia & kata itu tart nenas pn depa percaya.

Anonymous said...

Kalau betul2 nk buat video nk jatuhkan nuaq, mustahil blh buat ada error. Kompem video tu sucess.

Anonymous said...

Mmg bahalol juak pr ni. Kalau betul video ni dibuat utk jatuhkan nuar jubs takkanlah diorang nak buat bnyk mistakes sampai mcm tu sekali. Siap ada pesta baling baling tisu, siap bagi nampak ada bayang director bla bla bla. Takkanlah diorang tak boleh nak 'cut and take two' ke 'take three' ke?? Hishhhh. Bodoh tul! Dah mmg itu video nuar jubs dicekup menoron terima je lah hakikat.

Anonymous said...

memang lawak hujah depa pasal tisu terbang tu..
nampak sgt level IQ juak pr lebih rendah dari ameba..
kah kah kah

Anonymous said...

Kalau dah taksub sangat, suruh dia bagi jubur dia la.

Anonymous said...

penganalisis hebat anuwar tu lupa satu lagi bukti penting.. amoy tu sebenarnya bukan peempuan tetapi lelaki percaya x? sbb dia cakap image night vision apa pun boleh jadi hahahahahaha.. anwar ok jer,, mana2 pun bole... hahahaha

Anonymous said...

penjilat2 anuwar semuanya otak selut! hujah2 dangkal dan kebodoh-bodohan..yg depa tau hanya nak mengampu ketua depa je! tu sebabnya banyak yg kantoi & anuwar semakin terlondeh habis!

Spin1881 said...

betoi analisa tu... masaalahnya keterangan begini lar diaorang buat kat makcik pakcik yang tak tau pasal teknologi ni... pemuda UMNO kena turun padang lar dan menyerang dakyah2 sebegini rupa...

Anonymous said...

perut boroi diaorang perasan,pintu bilik air boroi melengkong diorang tak perasan...ke saja2 buat tak perasan ...ish, ish ish...

Anonymous said...

tu bukan tisu, itu syaitan...ada tengok seekers tak? banyaknya setan dalam bilik tu...

Anonymous said...

utk pakai remote tu....ader ke perakam vdeo yg sebelum kita tekan remote utk rakam perakam tu sndri da rakam pergerakan kita tekan remote tu....nampak sangat tak lojik....tekan rakam pon belum dah rakam...so remote yg dipegang tu bukan remote perakam..bukan tekan utk rakam...nmpk sgt nak spin..

kalu x pham jgk, g amik remote astro, sbelum kite tekan on atau tukar chanel, boleh ke astro tu on sndri or tukar chanel ikut kemahuan kita...walaupon sebelum tekan remote...

Kutip said...

Ni aku nak tambah pasal bayang2 kat dinding tu.

Kena ingat spycam ni guna infra-red untuk mendapatkan imej dalam gelap. Perlu diingat cahaya infra-red ini hanya dapat dilihat oleh spycam tu saja, bukan si pelaku2 tersebut. Sebab mata manusia tak boleh lihat cahaya infra red.

Jadi, itulah juga sebabnya ada banyak bayang2. Kena ingat ada 4 spycam semuanya, dan semuanya keluarkan infra red. Jadi bayang pun akan nampak 4 lah. Tu tak termasuk cahaya lampu di bilik air yang tak ditutup. Dan sesungguhnya si pelaku2 tersebut takkan perasan cahaya2 ni sebab diaorang tak nampak pun. Ingat, infra red ye, mata bionik je boleh nampak.

P/s: Aku tak sure la mamat sekor ni betul2 expert ke tak. Kalau expert, benda2 camni patut dia tau. Kira dah macam basic science for spycam.

thanks untuk input2 & info tambahan my frens!! =)

Anonymous said...

sebenarnya semua dh jd bahalol dan tolol. Juak2 PKR sibuk pertahankan..jauak2 pengampu UMNO sibuk menceritakan keburukan manusia.Cuba ahli keluarga sendiri diburukan? tentu juga marahkan? Iulah bala Allah kepada rakyat Malaysia/Melayu. Ada otak cerdik pandai tapi sayang sibuk pasal nak cari keburukan/mengaibkan orang lain. Ada yg berakal pula ditipu hidup2. Malaysia dah 'kiamat' sebelum kiamat sebenarnya.

Anonymous said...

HUH, mmg memalukan sungguh!!

Diskaun Hebat untuk Insurans Kenderaan, Penghantaran Percuma Untuk Cukai Jalan, Tiada Sevice Charge!! Sahut Cabaran kami untuk menang Proton Exora dan Wang Tunai Sehingga RM 100,000 keterangan lanjut layari :-
www.aiomits.com