..

UNDER CONSTRUCTIONS...


gua ucapkan tahniah & bravo kepada group hacker terkenal GaySec yang telah berjaya membongkar identiti individu yang disyaki betina lahanat yang mencetus penghinaan keji kepada agama ISLAM sejak berbulan2 lalu, Hajjah-Sitt-Al-Wuzara (KLIK!). satu pendedahan murni sempena bulan suci ramadhan!

SIAPAKEJADAH HAJJAH SITT AL-WUZARA???
• PEREMPUAN
• 26 TAHUN
• NAMA SEBENAR: NOR ARLENE TAN BTE KHALID
• BUKAN MELAYU, BUKAN CINA & BUKAN JUGA INDIA
• CAMPURAN (CINA+MELAYU)

dulunya pelajar UUM (2 dari kiri)


apostate (atheist movement)





GaySec mendedahkan arlene ini terlibat dalam:

SHE IS BEING ACTIVE IN...
• A MEMBER OF MALAYSIAN APOSTATE FB GROUP
• A MEMBER OF UNSCIENTIFIC MALAYSIA (A GRUP/FANPAGE THAT’S DEDICATED TO SUPPORTING APOSTATE, ATHEIST MOVEMENT)
• A MEMBER OF MALAYSIAN ATHEIST, FREETHINKER, AGNOSTIC AND THEIR FRIENDS
• A MEMBER OF FRIENDLYATHEIST.COM

dah tahu lokasi & no. ic ni... tak susah sangat dah nak cari


baca lebih lanjut di sini ---> http://www.scribd.com/doc/6179​9442/Hajjah-Sitt-Al-wuzara2 atau http://www.gaysec.org/ atau http://www.mafiamp3.com/2.swf

harap pendedahan GaySec akan mempermudahkan lagi
tugas siasatan SKMM/SC & POLIS...
dan PEGUAM NEGARA cepat2 buat pendakwaan!
.


38 das tembakan!:

Anonymous said... August 8, 2011 at 4:52 AM

CONGRATS GAYSSEC!!! FINALLY WE KNOW WHO IS THE SCUMBAG, HOPE POLICE CAN ARREST HER...AND THANKS TO ADMIN WHO POST IT

Pewaris Wasiat said... August 8, 2011 at 5:18 AM

CONGRATS GAYSSEC!!! Bless on you...!!!! we love you...!!!!

PUTRA MERDEKA said... August 8, 2011 at 5:19 AM

gua cilok tegak tegak lu punya posting ni bro..hehe
tq

whiteorange said... August 8, 2011 at 5:57 AM

rakyat cabar polis !!!!!

Rakyat cabar Rais Yatim !!!

Kalau di Pakistan dan Afghanistan polis boleh tidur dalam kes kes macam ni ..

Kalau lukisan kartun menghina nabi boleh membangkitkan umat Islam seluruh dunia, apakah penghinaan oleh perempuan biadab ini mahu dibiarkan begitu sahaja.

Betina ini bukan sahaja telah menghina umat Islam di Malaysia, tetapi umat Islam seluruh dunia kerana kaabah telah dihina dengan sekeji kejinya penghinaan.

Sekali lagi aku cabar polis, rakyat telah memudahkan kerja kamu untuk menangkap berina kurang ajar ini.

Bro, tolong keluarkan sekali lagi gambar penghinaan terhadap minah sial ni, kerana aku mahu buat laporan polis.

whiteorange said... August 8, 2011 at 6:00 AM

maaf bro bukan penghinaan terhadap minah sial ini, tapi penghinaan minah sial ini terhadap kaabah

Hilang sabar aku dibulan puasa ini kerana menurut aku betina ni layak waima dibunuh sekalipun

Anonymous said... August 8, 2011 at 6:16 AM

Check betul2 posting terkini dia kata ader gambar dia dengan Arlene,gambar Asy'ri J.Asni pun ader.Cuba baca apa yg d tulis.

"Arlene definitely kena buat police report IMMEDIATELY. Report pasal keje setan babi Gaysec nie. Ambik screenshot komen-komen dorang post kat Facebook dorang dengan website dorang sekali. Sebab nampaknya sekarang, ramai akan keluarkan blog post pasal Arlene dengan makcik. So, polis kena ambil tindakan pasal pemfitnahan tentang Arlene. Makcik nampak Asy'ari J. Asni nyer gambar pun ade kat sini. Anyway, ni kes serious. Kalau babi-babi penjihad tu buru Arlene, ini memang tanggungjawab polis untuk lindung dia dan menyiasat pasal Gaysec nie dan dakwa atas kes kenayah penyalahgunaan internet dan juga mengancam keselamatan individu yang tidak bersalah. SKMM memang takkan jumpe makcik itu gerenti kepastian (makcik tua, bukan bodoh). Bende2 nie mengarut semua, so kene escalate kat polis sebab ini isu keselamat Arlene sebelum babi2 penjihat buat setan bulan Ramadan nie."

"OULS please kite kene tolong Arlene. Save bende jadah merepek nie in your computer si babi pondan Gaysec keluarkan just in case dorang nak cover-cover pastu delete buang trace.
http://www.scribd.com/doc/​61799442/Hajjah-Sitt-Al-wu​zara2"

"Babi tol kenape delete berita sengal pondan lahanat Gaysec yang dah kononnya tau pasal makcik?? Anyway... makcik rase Arlene tak perlu risau. Suruh Arlene buat police report AGAINST babi lahanat Gaysec nie. Polis senang boleh trace dorang. Niki O Heykal ade geng lawyer you boleh tolong die tak??"

Jadi,MAKCIK HAJJAH SITT mungkin bukan Arlene but sorang dari yg ada dalam gambar2 yg ada.

whiteorange said... August 8, 2011 at 7:36 AM

anon 6:16 Why anon and not identify yourself?

Kesalahan hack untuk cari kebenaran Islam tidak sebesar kesalahan menghina Islam sekeji kejinya.

Apa pun kebenaran harus dibongkar.

Berani buat berani tanggung

Kalau takut, lari sahaja ke England ikut jejak langkah Salman Rushdie dan satu lagi kafir betina bangla tu

whiteorange said... August 8, 2011 at 7:42 AM

whoever si arlene tapi dia pasti tahu sesuatu

Apa maksud "babi babi penjihad"

Apakah anda maksudkan orang yang berjihad itu babi?

tunjuk muka kalau anda berani !!!!

Pejuang Bangsa said... August 8, 2011 at 8:21 AM

berdasarkan bukti2 yg Gaysec bagi berkemungkinan mmg dia individu yg menjadi dalang mengutuk agama islam berdasarkan pada latar belakangnya sendiri tp tak dinafikan juga meungkin dia bergerak secara berkumpulan iaitu ada individu yg menjadi mengawal sistem dia untuk mengutuk islam

SESTER said... August 8, 2011 at 9:47 AM

"babi penjihad"?

Haaa, anonymous di atas memang penyokong Arlene la yeh

Jom ramai2 report polis/hantar link bende ni ke media, biar dia ditangkap!!

leman decaprio said... August 8, 2011 at 10:11 AM

hajjah shit al-wuzara dah meroyan kat twitternya ----> KLIK SINI!

DaYaH JeLitA said... August 8, 2011 at 10:26 AM

nak copy bulat2 bleh tak??

leman decaprio said... August 8, 2011 at 10:29 AM

boleh xde hal... copy bujur2 pun xpe! =pp

DaYaH JeLitA said... August 8, 2011 at 11:25 AM

tak jadilah nak copy..tak berani plak tadi ada terbaca mungkin makcik tu bukan arlene..arlene tu nak wat repot polis nak saman blogger la hape la...tak berani lah up entry pasal ni..huhuhuhu

whiteorange said... August 8, 2011 at 11:30 AM

InsyaAllah , kita akan tahu juga siapa dia, Allah sedang menguji kesabaran umatNya yang tak seberapa ini ...

Pelanduk selalu lupa jerat, tapi jerat tak pernah lupa pelanduk

leman decaprio said... August 8, 2011 at 11:34 AM

yup... better dun kalo x sanggup tanggung risiko... tapi yg dia meroyan kat twitter tu saja nak bagi org confused... gua yakin arlene tan is da real suspect coz ade proof dari ex-coursemate dia kat UUM dulu. nanti gua dedahkan kat blog ni identiti & masa lampau arlene tan.

tapi hackers yg bermaruah macam group GaySec xkan exposed sebarang bukti kalo mereka blom betul2 yakin dgan pendedahan mereka. takde keje diorg nak trace bulan2 posa ni kalo setakat menguruskan pahala posa!

Anonymous said... August 8, 2011 at 11:53 AM

AHAHH PADAN MUKA POMPUAN CELAKA NI DH DKENALPASTI..... HRP PIHAK BKUASA CEPAT BTINDAK.... NNT X PASAL2 ADE PEMBUNUHAN PLAK KT GOMBAK TU!!!

leman decaprio said... August 8, 2011 at 11:57 AM

aisehhh jgan sampai nak berbunuh2... kita sama2 doakan dia insaf & bertaubat udah ler!

gua dalam sessi bercanda di tepian twitter dgan arlene tan... malam nanti gua ade entry yg lagi gempak pasal minah lahanat ni... nantikan di blog 1peluru!! (aisehh promosi la plak... hehee)

Anonymous said... August 8, 2011 at 12:09 PM

Cellaka ni dok kat area rumah aku. aku rasa adala sapa2 pi check alamat rumah dia.

shah said... August 8, 2011 at 12:58 PM

Kepada Anon August 8, 2011 6:16 AM:

Jap, if betul dia bukan Arlene dan dia nak 'advice' Arlene, kenapa pulak dia perlu cakap kat public? Merepek gila. Memang mencurigakan. Macam dia buat cerita nak cover up something. Hahaha. Ke ko yang mencurigakan ni? Aku jumpa posting yang sebijik2 sama macam ko ni, kat blog panglima harimau.

http://panglima-harimau.blogspot.com/2011/08/panas-berapi-identiti-makcik-hajjah_08.html

http://www.blogger.com/profile/05522102546675404669

:D

aku lagi percaya bukti2 dari gaysec berbanding ko yg hanya bagi teks 'komen' dari pada makcik tu

Reez Koon said... August 8, 2011 at 1:00 PM

weh.. gambar dia dngan budak yang pegang belon tu. Pompuan sebelah dia tu junior aku. Azie asal Temerloh Pahang. Minah ni study UKM. Demn, adakah dia terlibat?

Anonymous said... August 8, 2011 at 2:31 PM

Arlene Tan is clearly not that makcik hajjah. cos dia dah lodged police report. Mistaken identity la gaysec.

Anonymous said... August 8, 2011 at 2:51 PM

Astagfirullah..

"Punyai Kereta?
Jika Ya!! Diskaun Hebat Untuk Insurans Kenderaan Anda..
Penghantaran Road Tax Percuma Ke Seluruh Malaysia..
Sahut Cabaran Kami, Peluang Memenangi Proton Exora dan Wang Tunai Sehingga RM100,000. Keterangan Lanjut, Layari : www.aiomits.com
Jangan Lupa Like kami di Facebook Pages!! : AiOMI T&S"

Suzaku05 said... August 8, 2011 at 4:57 PM

Anon 2.31pm

Making a report does not clear her of the charges. An investigation still need to be done and if she had been clear of any charges then she can claim that she is not guilty...

oRang kAmpong said... August 8, 2011 at 6:35 PM

aku tau umah dia.pas tu petang dia minum kat mne,mkn tengah ari kat mne n minum pagi kat.tak ape aku tengok dia TIGA BULAN.

Anonymous said... August 8, 2011 at 10:20 PM

Padan muka dia, menghina Islam tak kira kira. Agama dipermainkan. Sekarang tau takut..Terimalah balasan Allah di bulan Ramadan....

Anonymous said... August 8, 2011 at 10:36 PM

korang perasan, tak. no ic si arlene & makcik weng tu tak sama lah..
http://1000-freedownload.blogspot.com/2011/08/kad-pengenalan-makcik-hajjah-sitt.html

ibnu marzuki al firdaus said... August 8, 2011 at 11:35 PM

MARINA MAHATHIR COVER... LU OLANG LAGI MAU CERITA BANYAK. DIA LIKE JER FB ATHEIS BUKAN ANUT.

Anonymous said... August 9, 2011 at 8:37 AM

aku sudi biayai pembunuhan minah lahanat laknatullah ni..

Anonymous said... August 9, 2011 at 10:51 AM

knape ic makcik tu diblur kan??
http://1000-freedownload.blogspot.com/2011/08/kad-pengenalan-makcik-hajjah-sitt.html

Anonymous said... August 9, 2011 at 3:37 PM

gaysec budak skolah lagi.. apa pun taniahh ..

Anonymous said... August 9, 2011 at 7:25 PM

anon : aug,8 6:16

haha..
Hajjah-Sitt-Al-Wuzara dah gabra..
sebelum nie die kutuk islam kat page MURTAD xpenah pun panggil diri sndiri "mak cik"
tibe2 dah kantoi pandai pulak nak cover diri tu pnggil "mak cik"..
haha
yela kami ni bdk kecik lagi~

papepun ntuk gaysec..fo de 1st time,i saluteee~ u... ^^

Spade said... August 11, 2011 at 4:38 PM

Lambat...
tgk atas style rambut arlene ngn k/p baru dia...
agak tinggi gak probability dia utk sama 2 2 style rambut tu..tapi nih probability je..bukti xde lg..

Anonymous said... August 13, 2011 at 11:08 PM

bc link ni n senyap. Kesian la gua tgk org yg bg komen kaw2 tu

http://www.gaysec.org/action/viewnews/maaf-gaysec.txt?keepThis=true&TB_iframe=true&height=400&width=800

Anonymous said... August 14, 2011 at 6:04 AM

yes...arlene semakin hampir untuk ditangkap..tapi baru dapat satu source mengatakan ada pihak sedang cuba ektrak arlene ke luar negara..kita tunggu dan lihat...

Anonymous said... August 18, 2011 at 10:46 PM

apa payah?SKMM or cyber security takkan xde expert yg blh trace mana datang semua posting ni?wajib sembelih je celaka2 yang hina Islam dan rasulullah ni! orang2 hamPAS mana??sesama islam melayu pandai sangat ber'take beer' nya?sama bangsa lain pundi kencing pun cam dah buang.typical hamPAS.

Abdul Azali Abdullah said... March 10, 2014 at 2:22 PM

Jom klik http://azalis4u.blogspot.com/

 
Top