.

WAJIB BACA!! HAJJAH SITT ALWUZARA, MELAYU ATHEISTS & BERSIH 2.0!!

kenapa ada yang sanggup melakukan penghinaan seperti ini kepada agama islam sedangkan umat islam di malaysia cuba hidup dengan penuh hormat dan harmoni ke atas agama dan penganut agama2 lain?
ini entri sebelumnya HACKING FOR GOOD (KLIK!)

sepatutnya gua paparkan entri ini malam nanti, tetapi terpaksa diterbitkan sekarang kerana ada urusan penting malam nanti dan schedule setting blog gua tidak berfungsi dengan baik.

mula2 kita rileks dulu dengan sessi senda-gurau gua dengan makcik hajjah sitt al-wuzara pagi tadi... masa dia tengah meroyan, sibuk menafikan arlene tan adalah dirinya. lepas tu dia terus hilang dari alam twitter... pegi bersahur kot...(11 pagi)! **[id twitter gua - RioRashid]


ok... here we go!
gua nak bawak luorang menyelusuri sebuah blog yang menyatakan rasa bangganya menjadi salah seorang peserta demonstrasi BERSIH 2.0 dan kesal dengan tindakan polis yang cuba mengawal keadaan... menyuruh demonstran bersurai.


pemilik blog tersebut adalah NOR ARLENE TAN BTE KHALID, individu yang disyaki menyamar sebagai MAKCIK HAJJAH SITT AL-WUZARA yang mengundangan kontroversi penghinaan terhadap agama islam sejak beberapa bulan lalu. baca blog peribadinya DI SINI (KLIK!)

seterusnya kita singkap siapakah betina laknat penghina agama ini ikuti (follow) di laman twitter... KLIK SINI! apa pendapat anda dengan senarai ini???


kemudian kita langkau ke fasa yang lebih menakutkan... group komuniti FACEBOOK atheists (tanpa agama/tidak percaya kewujudan tuhan) tempatan yang turut disertai oleh ramai kaum melayu dari malaysia.

MALAYSIAN ATHEISTS, FREETHINKERS, AGNOSTICS AND THEIR FRIENDS

kita ikuti satu sudut diskusi dalam group FB ini yang membincangkan mengenai ATHEISTS MELAYU!

jangan terkejut jika melihat berapa ramai melayu yang tidak lagi mempercayai tuhan menyertai group ini... ehhh ada picbadge BERSIH???

kita boleh lihat kemunculan arlene tan dalam diskusi ini...

dan ini yang paling mengejutkan...


cuba lihat reply azwan ismail selepas posting arlene tan... azwan menggunakan panggilan "SITT AL-WUZARA". ada posting yang dipadam sebelum post arlene tan. mungkinkah azwan ismail merujuk sitt al-wazura kepada posting yg telah dipadamkan, bukan kepada arlene tan?

tapi sila rujuk di sini (KLIK!)

tiada ahli group ini yang bernama sitt al-wuzara... ini bermakna reply azwan ismail memang merujuk kepada tulisan arlene tan!


** [cuba perhatikan berapa ramai ahli kelab itu yang memakai picbadge BERSIH... tiada seorangpun yang memakai picbadge PATRIOT... kenapa??? kenapa??? ini sungguh tidak adil!!!]

sila baca forum diskusi penuh mengenai atheists melayu DI SINI (KLIK!)

kesimpulannya:
BERSIH 2.0 bukan sekadar patut bangga mereka disertai oleh pekerja seks (pelacur) tapi BERSIH 2.0 juga patut bangga mereka disertai oleh golongan atheists yang sesat lagi menyesatkan! termasuk makhluk yang melakukan penghinaan mutlak kpd agama islam, ALLAH SWT & nabi muhammad saw...
HAJJAH SITT AL-WUZARA!!


ini bukan tuduhan melulu tapi pembuktian untuk memudahkan pihak berkuasa mengadakan siasatan ke atas individu yang bukan sekadar mengguris perasaan penduduk beragama islam di malaysia... tapi ummat islam keseluruhannya!

alamat pun dah ada ni...
harap SKMM/CS dapat siasat segera!


.

31 das tembakan!:

Anonymous said...

MAMPOS KO PENGIKUT MAHA SERI DEWI AMBIGA!

Anonymous said...

aku baru baca thread ni pukul 10.00 am tadi.. Cukup BENGKEK aku beb..

so aku delayed keje aku semata2 nak carik si jahanam ni

Methodology: Manual Searching

1- aku visit web ni
https://makcikhajjahsittalwuzara.wordpress.com/
-- wow configure HTTPS tu ;-P

2- View page source barang stengah jam....
-- jumpe alternative wordpress si lahanat ni
(http://makcikhajjahsittalwuzara1001.wordpress.com/
-- boleh check kat line 206 (google chrome)

3- visit http://makcikhajjahsittalwuzara1001.wordpress.com/

4- View page source, dan kat sini lah satu menatang telah dikantoikan oleh aku. boleh tengok kat bawah :

blogid : 22848689
IP address : 202.190.99.125

-- boleh check kat line 126 (Google Chrome)

5- Dah dapat IP address, apa lagi.. trace la lokasi!!!

(a) start->run->cmd
(b) ping 202.190.99.125 -t

-- ip still live. (terbaik wook!!!)

(c)go to //whatismyipaddress.com/ip/202.190.99.125

(d) Anda boleh tengok detail IP tersoobut, dan lokasi IP itu..


General IP Information

Hostname: 202.190.99.125
ISP: JARING Communications Sdn Bhd
Organization: JARING Communications Sdn Bhd
Services: None detected
Type: Broadband
Assignment: Static IP
Blacklist:
Geolocation Information

Country: Malaysia
State/Region: Kuala Lumpur
City: Kuala Lumpur
Latitude: 3.1667
Longitude: 101.7


Sekian kerja forensic saya.

TETAPI pada forumers sume, saya juga tidak 100% yakin bahawa IP itu milik owner. mungkin sebaliknya. Jadi

sebarang tindakkan selanjutnya, saya tida akan DIPERTANGGUNGJAWABKAN! harap maklum!

---copy dari posting lelaki.keparat di forum carigold----

farysa said...

sy letak link kamu dlm blog yer. =)

Anonymous said...

Terima kasih Jaza KallaaH Kathiran.Semoga usaha usaha anda dan sahabat yang terus mendapat mempertahan kan Islam dan orang mukmin.
Kalu jumpa dia orang tengah malam ajak kami lah untuk rumble.
Rasa nya pertembungan antara Mukmin dan Kaffir semakin ketara baik di alam nyata juga di alam maya.
Insyallah,naik kan bendera hitam.
arjuna waspada.

SPEK HITAM said...

aku terjumpe one of my fren he is malay, dalam group Malaysian Atheis tu :(

Anonymous said...

yang best tu apabila Makcik post yang ini: riorashid, makcik kat opis. arlrnr kat balai.

komen:

macam mana makcik tahu arlene kat balai? dia kenal ke arlene tu? kalau dia kenal maka lagi senanglah kerja pihak berwajib!

Keh-Keh-Keh

pg td sy juga ada post psl hal ni..tp cam ragu skit takut fitnah kan..sbb ada yg dakwa macam mustahil arlene punya keje (dia kawan arlene)..

moga kes ni tak digantung camtu je..

epalappple said...

Geram betul dengan puak2 hina Islam secara berselindung. Apapun harap cepat buat penyiasatan agar tak jadi fitnah kpada yang tak sepatutnya....

Anonymous said...

Kalau dah tak suka dok negara ini, menyampah dengan Agama Islam, gi la dok negara yang ko kata baguih sangat ooiii sitt! Dalam byk2 agama napa Islam juga ko hentam? Napa tak hentam jew, kristian dan lain2 agama. Islam juga ko nak hina. Kalau la ada orang email kat King Fahd, Puak Taliban muka ko dan apa yang ko tulih, aku rasa ko ni hidup cam Salman Rushdie. Ni nasib baik Ayotollah Khomeni dah meninggal, kang puak Iran baca apa ko tulih tu, dia letak nilai ko nye nyawa baru ko tau langit tinggi rendah!!.... Senang2 je nak tau ko kat mana skunk!!

Anonymous said...

kau follow DAP n lim kit siang, so kau pon org DAP jgk la ek??
n mengikut formula ko
follow DAP=atheist
so ko=???

kalo dia sokong bersih tu maknanya dia x suka cara najib handle election la...x semestinya dia sokong PR...cuma itu tanda najib dibenci oleh setiap pelusuk fahaman rakyat

kes dia mencemuh islam mmg dikeji...

tp kena pikirla...najib n UMNO scara menyeluruhnya si islam menunjukkan keislaman x?? jadi puncanya ialah umno yg membuatkan org benci islam...umno ptt mati stelah 54 tahun memberikan pandangan yg sempit n negative pasal islam

Anonymous said...

nauzubillah..

"Punyai Kereta?
Jika Ya!! Diskaun Hebat Untuk Insurans Kenderaan Anda..
Penghantaran Road Tax Percuma Ke Seluruh Malaysia..
Sahut Cabaran Kami, Peluang Memenangi Proton Exora dan Wang Tunai Sehingga RM100,000. Keterangan Lanjut, Layari : www.aiomits.com
Jangan Lupa Like kami di Facebook Pages!! : AiOMI T&S"

Anonymous said...

duk bising salahkan BERSIH,...gambar ni minah kapir laknat tu bergambar dgn anak mahathir, lu tak heboh..

marina mahathir selamat sbb dia bukan orang PR...kalau tak dah lama dia kena serang...

double standart punya totok umno...http://www.scribd.com/doc/61799442/Hajjah-Sitt-Al-wuzara2

Anonymous said...

duk kat taman garing rawang??? aku duk kat bt 16 rawang ni ha..dekat sangat....

Anonymous said...

so skrg mungkin Marina Mahathir juga ada sangkutan...dan kita tau mcm mane Marina Mahathir itu

SIS juga begitu

Anonymous said...

kalau dah jumpe hajjah si al wuzarrah laknatullah harap2 dibunuh la segera..takut2 nt ramai umat islam akan binasa n terpesong oleh ajaran laknatullah tu..org sebegini sesekali takkan mendapat syafaat nabi Muhammad s.a.w...dan takkan mendapat keampunan di dunia n akhirat.

Anonymous said...

laaaa kan akaun makcik tu kena BLOCK macam mana nak ade dalam group tuuu, kan ramai report makcik tu dulu, sbb tu kena block dan sebab tu pos dia terdelete..............

Anonymous said...

takyahla kaitkan bersih ngan lahanat tu. agenda bersih HANYA berkenaan spr. pesal taknak kaitkan komputer,fb, kfc, pizza, tesco..blablabla semua ngan kafir yahudi? korang beli/guna brg2 tu maknaynya korang sapot yahudi utk bunuh islam palestin.

hidop hidoppp!! hidop ambabigaaa!!

Anonymous said...

ini saya dapat dari news feed..., minta pendapat dan nasihat anda semua....

"PERHATIAN !!!
1. Cuba Anda Buka Mane-Mane Blog Kawan Anda....
Contoh : zzzzz.blogspot.com
...2. Kemudian, Buka Semula Blog Kawan Anda Itu, Tapi Dengan Membuang Huruf 's' Pada Perkataan Blogspot
Contoh : zzzzz.blogpot.com

Apa yang terjadi?
Licik betul mereka ni...... Sebarkan..."

Anonymous said...

ya owner blog ni sapot israel! ko taknak kaitkan gak ke en leman?

klik ni <-- http://1peluru.blogpot.com

Lembu HamPAS said...

yg ni pun same jgk.. ade kaitan ngn yahudi dan jesuit!!! hati2 jgn baca blog ni lagi!!!

http://milosuam.blogpot.com/

http://tukartiub.blogpot.com/

http://ameno-world.blogpot.com/

http://hanief.blogpot.com/

hahahahaaaa!

zarahanggun said...

apa yg blog hanief tu dikatakan ada kaitan ngan yahudi ... baca2 x jumpa laie ..

Anonymous said...

aku rasa blog ni yg yahudi kot sbb main fitnah...setau aku dorg silap target org dan org itu adalah arlene tan....

Anonymous said...

berjaya gak PR memurtadkan umat Islam...syabas!!

Anonymous said...

PENAL CODE

SECTION 298: Uttering words, etc., with deliberate intent to wound the religious feelings of any person

SECTION 298. Whoever, with deliberate intention of wounding the religious feelings of any person, utters any word or makes any sound in the hearing of that person, or makes any gesture in the sight of that person, or places any object in the sight of that person, shall be punished with imprisonment for a term which may extend to one year or with fine or with both.


SECTION 298A: Causing, etc., disharmony, disunity, or feelings of enmity, hatred or ill-will, or prejudicing, etc., the maintenance of harmony or unity, on grounds of religion

SECTION 298A. (1) Whoever by words, either spoken or written, or by signs, or by visible representations, or by any act, activity or conduct, or by organizing, promoting or arranging, or assisting in organizing, promoting or arranging, any activity, or otherwise in any other manner

(a) causes, or attempts to cause, or is likely to cause disharmony, disunity, or feelings of enmity, hatred or ill will; or

(b) prejudices, or attempts to prejudice, or is likely to prejudice, the maintenance of harmony or unity, on grounds of religion, between persons or groups of persons professing the same or different religions, shall be punished with imprisonment for a term of not less than two years and not more than five years.


SECTION 125: Waging war against any power in alliance with the Yang di-Pertuan Agong

SECTION 125. Whoever whether in conjunction with the enemies of the Yang di-Pertuan Agong or otherwise wages war against the Government of any power in alliance or at peace with the Yang di-Pertuan Agong(Ketua Agama Islam), or attempts to wage such war, or abets the waging of such war, shall be punished with imprisonment for life, to which fine may be added; or with imprisonment for a term which may extend to twenty years, to which fine may be added, or with fine.

Definition of War

2.
a. A condition of active antagonism or contention:
b. A concerted effort or campaign to combat or put an end to something considered injurious: the war against acid rain.


SECTION 108: Abettor

SECTION 108. A person abets an offence who abets either the commission of an offence, or the commission of an act which would be an offence, if committed by a person capable by law of committing an offence with the same intention or knowledge as that of the abettor.

Anonymous said...

elo pandai...agnostik tu bukannya atheist. Agnostik dan atheist adalah dua benda yang berbeza.

Atheist claim tiada tuhan dan mereka cakap mereka ada bukti tentang dakwaan mereka.

Agnostik tidak claim tuhan wujud nor tidak wujud. Mereka bersifat neutral. Agnostik ada banyak jenis. Ada yang masih percaya tuhan ada yang sudah tidak percaya.

Lain kali nak guna istilah-istilah tu fahamkan dulu apa maksudnya. Jangan main tibai. Inila sebab kenapa umat islam di Malaysia semakin ramai jadi atheist sebab umat islam itu sendiri ramai yang hidup dalam kejumudan.

Dah kalau marahkan dia bukan dengan caci maki. Dah rasa diri tu hebat sangat, pila berdebat secara ilmiah dengan golongan ni.

Umat di Malaysia ni je yang kolot. Umat Islam satu dunia mereka berdepan dengan atheist secara debat. Antaranya Dr Zakir Naik.

Lain kali jangan hidup dalam kepompong Malaysia kau tu je. Bukak mata dan tengok dunia luar. Sekarang zaman ilmu. Orang akan nampak kamu bodoh kalau yang kamu tau cuma sumpah seranah dan caci maki.

Anonymous said...

Apa2 lah mmg tolak habis-habisan kafir laknat DAP, AMBIGA Dan pemimpin nyanyok.. PAS

Anonymous said...

BN Bugima!!! All the politician is Bugima... Owner blog pown Bugima!!!
Fuck you!!!